Over mij

Veel mensen zoeken naar een gezonde levensstijl. Stress, focus op de verkeerde aspecten, restricties en zo kan ik blijven doorgaan. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat jij stress ervaart tijdens jouw traject. En dat kan ervoor zorgen dat je je ongelukkig voelt tijdens je zoektocht. Alles behalve happy healthy dus.

Iets meer over mij. Ik ben Anaïs, een enthousiaste en gedreven studente met een passie voor een gezonde levensstijl. Ik stel duidelijke doelen voor mezelf en doe er alles aan om die te behalen. Mijn doel op deze blog? Jou helpen om de weg naar verlichting te vinden. De weg naar watte? Ik wil dat jij je goed voelt in je vel. Dat jij gezond voor jezelf kan omschrijven en niet hoe de maatschappij dat omschrijft. Ik wil jou helpen om die balans te vinden die voor jou goed voelt. Zonder stress.

Mijn visie

Balans, dat is waar het allemaal om draait. Appel en chocolade. Sporten en rusten. Alles in balans. Niet meer appelen. Niet extra sporten. Geen slechte en geen goede voeding en al zeker geen termen zoals ‘cheatmeals’. Die woorden staan niet in mijn woordenboek. Luisteren naar je lichaam en aanvoelen wat jij nodig hebt. Dat is wat ik jou wil leren via deze blog.

Ben je net zoals ik student of heb je een zittende job en op zoek naar manieren om gezond te leven en hier ook gelukkig bij te zijn? Dan ben je op het goeie adres! Wat kan je van Happy Healthy verwachten? Elke week nieuwe tips, nieuwe recepten en een hele pak motivatie om er samen voor te gaan! Volg mij op Instagram om mee te kijken in mijn leven, op TikTok voor leuke video’s met tips en YouTube om samen te koken en meer te leren over happy healthy!

Gezond en gelukkig? Dat gaat wel samen! Hoe? Dat leer ik jou met veel plezier. Laten we samen de weg naar verlichting vinden!

“Gezond leven is niet alleen ‘gezond’ eten en veel bewegen. Het is de balans zoeken tussen fysiek en mentaal doen wat goed voelt voor jou. Het is de weg naar verlichting.”